sparvagenidrott@hotmail.com
Alliansföreningen
2019-11-20 14:44

Tripp, trapp, trull
Den första halvan av Spårvägens 100 år var i huvudsak medlemmarna anställda i trafikbolaget Spårvägen, senare SL. I mitten av 1960-talet startades ungdomsverksamhet i många av Spårvägens idrotter. I mitten av 1970-talet var Spårvägen Stockholms största ungdomsklubb och i mitten av 1980 talet var Spårvägen Sveriges största ungdomsklubb (räknat i redovisade aktivitetsgrupper).


Handboll
2019-11-20 12:09

Rysligt rysligt
Handboll kan vara spännande, men matchen mot AIK blev mer spnnande än spännande. Rysligt spännande när AIK vid 26 lika tilldömdes straff i den absolut sista sekunden. Men var bra lugn, Sara Noreen räddade straffen. AIK kom med femraka segrar och utmanar Tumba om förstaplatsen, men Spåret som ligger i mitten av tabellen snöt en poäng. Lagkaptenen Zandra Jarvin (med landslagsmeriter) är tillbaka efter rehab och utsågs tillsammans med Tove Höglund som matchens spelare.
  Div. 1 Norra består av sex Stockholmslag och sex landsortslag. Förutom Spårvägen och AIK huvudstadsbaserade Tumba, Kungsängen, Silwing/Troja och Tyresö Strand. Längre resor blir det till Boden, Gimonäs (Umeå), Strand (Hudiksvall), Alfta (Hälsingland), Västerås och Uppsala.