sparvagenidrott@hotmail.com
Simning
2020-03-19 20:40

Orolig Ulrika
Simlandslagets förbundskapten, Ulrika Sandmark, med simrötter och simfötter i Spårvägen, står inför problem med inställda tävlingar inte minst när det gäller kval för OS i juli -om det nu blir något OS. Hemma-arrangemanget Swim Open var tänkt som kvaltävling, men är inställd. Sista kvalchansen är Sim-EM i Budapest 11-17 maj, men där är ännu inga beslut tagna. I väntan på besked tränar simmarna på Nationella elitcentret i Eriksdalsbadet. Där ingår Spårvägens Michelle Coleman. Många tänkta OS-motståndare i andra länder har inte tillgång till bassängträning. Och om Eriksdalsbadet stänger? Riddarfjärden, nja knappast. Den omfattande simverksamheten som Spårvägen har i Västerort fortsätter tills vidare, men hänger förmodligen på en skör tråd. Det är tätt mellan buden.


Friidrott
2020-03-19 20:27

Träning - tävling - arrangemang
Spårvägens friidrottare har möjligheten och har uppmanats att träna utomhus, individuellt eller i mindre träningsgrupper. Ett antal träningsläger i sydligare nejder under Påsk är inställda. Kinkigare med tävlingar. Redan är flera sådana inställda och fler lär det bli. Den ekonomiska grunden för klubben ligger i arrangemangen i Stockholm Marathon-organisationen. Redan har ett lopp med 5000 anmälda ställts in. Närmast i faroszonen ligger Vår Ruset med 100.000 kvinnor i lopp landet runt. Och Stockhlm Marathon den 30 maj? Tja, man kan inte vänta hur länge som helst om man bedömer att loppet måste ställas in.


Bordtennis
2020-03-19 15:28

Lyset släkt och ytterdörren låst
Stockholms Bordtennisförbund har beslutat att avsluta distriktsserierna. Tabellställningen den 16 mars gäller som sluttabell. Detta har medfört att Spårvägens Bordtennis pausat sin verksamhet, hallen i Midsommarkransen är stängd. Redan tidigare hade Spårvägens Veteran-BTK avbrutit sin verksamhet då man betraktar sig som en riskgrupp.